Lidhet kontrata për rikonstruksionin e rrugëve Fushë Verri – Kalasë dhe Blerimas – Finiq

26/02/2021 16:35

Deputeti i PS-së, Alket Hyseni ka informuar se është lidhur kontrata për rikonstruksionin e rrugëve Fushë Verri – Kalasë dhe Blerimas – Finiq, nga Bashkia Delvinë.

Ai gjithashtu ka publikuar kontratën e kryer, duke theksuar se ëshstë një premtim i mbajtur për fshatrat Kalasë, Tatzat dhe Shijan.

“Lidhet kontrata për rikonstruksionin e rrugëve Fushë Verri – Kalasë dhe Blerimas – Finiq, nga Bashkia Delvinë. Premtim i mbajtur për fshatrat Kalasë, Tatzat dhe Shijan”, shkruan Hyseni.

Kontrata e publikuar nga deputeti

Top Channel