Ksamil/ Brenda pak ditësh fillojnë punimet për ndërtimin e sistemit të ujërave të ndotura

26/02/2021 21:00

Brenda pak ditësh fillojnë punimet për ndërtimin e sistemit të ujërave të ndotura në Ksamil.

Sipas deputetit të PS-së, Alket Hyseni mbi 600 banesa dhe biznese, që kishin mbetur jashtë projektit të implementuar, përfshihen në rrjetin e ri dhe modern të KUZ.

“Vijojnë investimet në Ksamil. U nënshkrua kontrata dhe brenda pak ditësh fillojnë punimet për ndërtimin e sistemit të ujrave të ndotura, duke përmbyllur dhe plotësuar projektin e Delegacionit të BE dhe Qeverisë Shqiptare. Tashmë mbi 600 banesa dhe biznese, që kishin mbetur jashtë projektit të implementuar, përfshihen në rrjetin e ri dhe modern të KUZ. Vlera totale 960 milionë lekë dhe afati brenda vitit 2021. Transformojmë infrastrukturën, përmirësojmë cilësinë e jetesës dhe mbajmë premtimet”, shkruhet në njoftim.

Kontrata

Top Channel