Sot afati i fundit/ Mbërrin në KQZ kërkesa e parë për regjistrimin si koalicion zgjedhor. Gjuzi bëhet bashkë me…

24/02/2021 17:18
Deputeti Kujtim Gjuzi

Kërkesa e parë për regjistrimin si koalicion zgjedhor për të marrë pjesë në zgjedhjet e 25 prillit ka mbërritur pasditen e sotme në KQZ.

Top Channel mëson se Kujtim Gjuzi, Zef Shtjefni, Selami Jenishehri dhe Kostaq Papa do të garojnë si koalicion me titullin: “Aleanca Ora Kombëtare – Emigracioni – Bashkimi Popullor dhe Konservatorët”.

Sigla e koalicionit do të jetë “AOKBPEK” ndërsa partitë përbërëse të këtij kolacioni janë:

-Partia Kombëtare Konservatore Albania;

-Partia Ora e Shqipërisë;

-Partia Emigracioni Shqiptar;

-Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar.

Top Channel