Sezoni i ri/ Së shpejti nis spektakli më i madh i humorit, “Portokalli”

24/02/2021 20:51

Spektakli më i madh i humori në Shqipëri, “Portokalli” nis së shpejti!

Trupa e aktorëve ka përgatitur shumë surpriza, në fakt ata e nisën spektaklin që në spotin lajmërues të nisjes së sezoni të ri!

Në vrullin dhe energjinë që i dallon nga gjithë të tjerët, trupa e “Portokallisë” po përgatitet për sezonin e ri.

Publiku pret me padurim humorin që e gjejnë vetëm në Top Channel të dielave, duke qëndruar pa lëvizur para ekrani.

Top Channel