Rama: Plani i veprimit 2021-2025 do të ndodhë pasi të zbresim skuadrën në fushë

23/02/2021 11:52

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës me gazetarët theksoi se nuk do të ketë rritje të taksës për bizneset.

Ai gjithashtu theksoi se për pagën minimale,  për ndryshimet në fashat e takimit dhe një sërë masash të tjera për ekonominë në vend do të duhet të durojnë sepse do të jenë në planin e veprimit 2021-2025.

“Për pagën minimale,  për ndryshimet në fashat e takimit dhe një sërë masash të tjera do të duhet të duroni edhe pak fare kur të shpallim planin e veprimit 2021-2025, besoj do të ndodhë menjëherë pasi të kemi zbritur skuadrën në fushë”, theksoi Rama.

 

 

 

 

Top Channel