Juli bënë gjestin e veçantë: Do zhvillojë një GiveAway, parat do t’i dhurojë në një jetimore! 100%…

21/02/2021 22:11

Ashtu siç tashmë është bërë trend, personazhet e PërPuthen duke qenë se  njihen nga të gjithë, zhvillojnë  GiveAway të ndryshëm.

Së fundmi ka qenë Juli ai i cili ka paralajmëruar një gjë të tillë, madje ai ka thënë se të gjitha paratë që do të fitojë do t’i dhurojë për një jetimore.

Juli: Do bëjë edhe unë një GiveAway dhe të gjitha paratë që do marr do ja dhurojë një jetimoreje. Të gjitha 100%.

Top Channel