Kryeministri Edi Rama ka inspektuar ditën e sotme kantieret e blloqeve të brendshme të Elbasanit

Sipas tij , vijon papushim puna ripërtëritëse e organizmit urban të qytetit, duke krijuar kushte krejt të reja banimi dhe rritur ndjeshëm vlerën e banesave.


“Inspektim ne kantieret e blloqeve të brendshme të Elbasanit, ku vijon papushim puna ripërtëritëse e organizmit urban të qytetit, duke krijuar kushte krejt të reja banimi dhe rritur ndjeshëm vlerën e banesave
”, thotë ai.

 

Top Channel