“Iu prish mikroçipi fare hakerit të zemrave”/ Arjani-Andit: Të çarmatosi Jasmina

15/02/2021 18:54

Opinionisti Arjan Konomi ndërsa ka komentuar puthjen e Jasminës dhe Andit i tha atij se ky veprim e çarmatosi fare.

Arjan Konomi: Ndodhi atëherë ku se pret, të çarmatosi fare o Andi. Iu prish mikroçipi fare hakerit të zemrave!

Andi: S’do me thënë që një puthje, e di…

Riniani: Unë vendosmërinë e Jasminës ja kam vënë re që në takim.

Jasmina: Unë dua ta shoh Andin dhe në sit uata të tjera.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel