Një video plot pozitivitet vjen nga Korça, ku një grup muzikor i këndon borës.

Qyteti i serenatave është zgjuar i bardhë sot pas reshjeve të shumta të dëborës.

Krijohet një sfond i bukur nën melodinë e mrekullueshme të instrumenteve dhe zërit të artistëve.

Top Channel