Si janë transformuar aktorët për t’iu përshtatur roleve që i kemi pëlqyer aq shumë (Fotot)

05/02/2021 17:24

Për të luajtur rolin e një nëne me 3 fëmijë, Charlize Theron u desh të fitonte shumë kilogram, ndërsa Matthew McConaughey “u shëndosh” për rolin e tij kryesor në film, Gold.

Të jesh aktor nuk është aq e bukur sa duket dhe shpesh kërkon që aktorët të kalojnë transformime të vështira ose t’i nënshtrohen trukeve dhe make up-it të rëndë që kërkojnë orë të tëra pune çdo ditë para se të filmojnë.

Bright Side liston disa prej rasteve të suksesit, të roleve, që i kanë sjellë sukses në karrierë aktorëve.

FOTO GALERI
1/11
John Travolta në rolin e Edna Turnblad

Top Channel