Foto galeri dimri: Magjia e sezonit më të ftohtë, që e bën periudhën më të bukur

29/01/2021 10:35

Pavarësisht se është sezoni më i ftohtë dhe i zymtë, është e habitshme sa gëzim mund të sjellë dimri.

Nga pushimet dhe dhuratat te lojërat në dëborë, për të gjithë ata që mund të shijojnë borën në qytetin  e tyre apo gjatë pushimeve. Duket se bora ndihmon shumë njerëz të shfaqin kreativitetin dhe të krijojnë kryevepra. Për më shumë ndiqni foto galerinë.

FOTO GALERI
2/23

Top Channel