“Rri në shtëpi”/ Kritika në Britani për spotin me pamje tronditëse

23/01/2021 17:06

Britania ka publikuar një spot tronditës, për t’i mobilizuar qytetarët të qëndrojnë në shtëpi, ndërsa ministrat e qeverisë janë akuzuar se po nxisin frikë mbi situatën e koronavirusit në Mbretërinë e Bashkuar.

“Rri në shtëpi”- Britania publikon spotin me pamje

Video tronditëse tregon imazhe nga afër të pacientëve që kanë maska oksigjeni e që po luftojnë me COVID.

“Rri në shtëpi”- Britania publikon spotin me pamje

Video shoqërohet me mesazhe të shkruara, që nxisin njerëzit ët qëndrojnë në shtëpi, ndërsa COVID ka vrarë pothuajse 100 mijë njerëz në Mbretërinë e Bashkuar.

Por fushata ka tërhequr kritika nga disa deputetë, se imazhet janë shumë tronditëse dhe se po “tmerrojnë qytetarët”.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel