Nuk zgjodhi Muratin në takimin e radhës , Sindi befason konkurrentët me zgjedhjen

19/01/2021 19:50

Është mirëpritur dhe pëlqyer shumë takimi mes Sindit dhe Muratit, që u transmetua ditën e sotme në “PërPuthen”.

E në fakt duket se mes tyre ka lindur një pëlqim, ndërsa në takim nuk munguan edhe përqafimet.

Të dy ata shprehën dëshirën për një takim të tretë dhe kur Sidnit i duhej të thoshte emrin e djalit për takimin e radhës, të gjithë prisnin të dëgjonin emrin e Muratit.

Por Sindi habiti jo pak, ndërsa tha se emrin e Arlindit, ndërsa Melisa i tha: “ua çfarë pate ti!”

Por Sindi argumentoi zgjedhjen e saj, duke thënë: “Erlindin sepse kam patur pothuajse atë komoditet atë ndjesinë e bukur dhe dua thjesht t’i peshoj”.

Top Channel