Përputhje me Mevlanin? Të gjithë kundër Ledianës: Ka ardhur vetëm për të rritur follow-t në Instagram

17/01/2021 22:05

Lediana është vajza e re që i është bashkuar përputhen, por hyrja e saj ka bërë që shumë të dyshojnë se ajo është aty vetëm për famë.

Të këtij mendimin ishin dhe opionistet e kësaj puntate Elona Duro dhe Fatma, por edhe disa nga konkurrentët.

Fationi tha i sigurt se Ledianës nuk i intereson asnjë nga djemtë në studio: Ajo ka ardhur vetëm për të rritur follow-t në Instagram këtu. Ça Mevlani.

“Lediana është më kot këtu, nuk ka ardhur këtu as për takime e për asgjë, ka ardhur për të marrë atë vëmendjen, ato ndjekësit në Instagram dhe kaq”, tha Duro.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel