”Ne Shtëpi te Re’ është një program i cili i dedikohet sektorit te pasurive te patundshme.

Tirana është vendndodhja me e kërkuar e Shqiptareve brenda dhe jashtë kufijve.

Por pavarësisht se ka shume ndërtime, gjetja e shtepise ideale është gjithmonë një vendim i vështire per t’u marre.

Protagonist ne çdo episod është një klient i cili kërkon te blej nje shtëpi te re.

Atij do ti vijne ne ndihme 2 agjent imobiliar, duke i prezantuar secili apartamentin qe i përshtatet me shume listës se kërkesave te tij.

Agjentet do te jene ne sfide me njeri-tjetrin, pasi ne fund klienti do te zgjedh se cilin apartament do te blej.

Po ti cilin apartament do te zgjidhje?

Top Channel