Aventurierët/ Kri e Stivi kalojnë natë romantike. Gëzimi dhe Lindi durojnë pasthirrmat

16/01/2021 01:11

Kjo ishte puntata e fundit e Aventurierëve të cilët Kri dhe Stivi e shijuan më shumë se të tjerët.

Pas letrës që Kri i kishte shkruar Stivit, ky i fundit hoqi dorë nga zënkat dhe u pajtua me të. Pajtimi u bë në një darkë romantike, e cila ishte shumë e gjatë për çiftin. Pas darkës, ata romancën e vazhduan edhe në shtëpi.

Nga fakti që kishin dhomën ngjitur në shtëpi, Lindi dhe Gëzimi ishin të detyruar të dëgjonin dhe të duronin pasthirrmat.

Momenti kur Stivi dhe Kri kalojnë një natë romantike:

Episodi i plotë:

Top Channel