Aventurierët/ “Do të shkojmë tek motra jote!” Vali merr gjarpërin në dorë por ku po çon ajo atë?

16/01/2021 01:16

Kjo ishte puntata e fundit e Aventurierëve, por Dodo dhe Vali nuk arritën të gjenin paqe mes tyre.

Edhe pse u ndeshën në ring, urrejtja mes tyre u rrit. Vali i bëri një dhuratë jo të këndshme Dodos. Para se Dodo të nisej për Kosovë, Vali mori një gjarpër dhe ia vendosi brenda në valixhe.

Momenti kur Vali i bëri “dhuratën” Dodos:

Episodi i plotë:

Top Channel