Një urë në fshatin Hajnoc të Kamenicës është shembur pas reshjeve të rrëmbyeshme të shiut. Shembja e urës ka izoluar shumë banorë, pasi ka bllokuar rrugën që lidh fshatrat Strezoc e Krilevë me Kamenicën.

Nëpër shumë zona të vendit, reshjet e shiut kanë shkaktuar përmbytje dhe kanë bllokuar totalisht qarkullimin.

Në disa raste, shiu ka deportuar edhe në shtëpitë e qytetarëve, ndërsa të tjerë janë ankuar se kanë mbetur pa ushqim për shkak se nuk mund të dalin jashtë.

Top Channel