“Sa para ke në bankë?”/ “Nxënësit” vënë në siklet zyshë Iris Luarasin: Unë prish aq shumë…

09/01/2021 22:33

E ftuar në Shiko Kush Luan ishte pedagogia Iris Luarasi. Moderatorja Luana Vjollca improvizoi një klasë në studio ku të ftuarit e tjerë i bënin pyetje.

Një nga pyetjet e bëri këngëtari Renis Gjoka: “Sa para ke në llogari bankare?” ndërkohë që u shkaktuan shumë të qeshura.

“Po pot a thashë unë një shifër mund të gënjej, kështu që çfarë fiton?” tha Luarasi.

“Kuptojmë sa e ke rrogën dhe për sa vite i ke bërë kaq para?,” tha Renisi.

“Unë prish aq shumë, prish shumë, prish aq sa fitoj,” tha pedagogia.

Top Channel