Aventurierët/ Dodo rrëfen sekretin e saj dhe trazon situatën në shtëpi

09/01/2021 03:26

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Duke e konsideruar si shoqen e saj të ngushtë, Dodo i rrëfeu Valit sekretin e saj. Ajo i tregoi se është biseksuale.

“Ti e di që jemi shoqe edhe ja kemi kalu shumë mirë bashkë. Përderisa jemi tregu të drejta më njëra-tjetrën, unë mendoj se duhet të dish edhe një gjë tjetër…. unë jam biseksuale”- thotë Dodo.

Kjo deklaratë do trazojë shumë ujërat në shtëpinë e Aventurierëve.

Momenti kur Dodo tregon sekretin e saj:

Episodi i plotë:

Top Channel