Aventurierët/ Çfarë ndodhi me miqësinë e tyre? Dodo nxjerr nga dhoma Valin

09/01/2021 03:48

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Dodo i rrëfeu Valit sekretin e saj duke i thënë që ajo është biseksuale. Kjo ka trazuar shumë ujërat në shtëpi.

Vali nuk priti gjatë dhe sekretin e Dodos e nxori shumë shpejt. Kjo bëri që Vali dhe Dodo nga mike të ngujsta të ktheheshin në armike.
Dodo në shenjë hakmarrjeje nxori Valin nga dhoma:

Momenti kur Dodo nxjerr Valin nga dhoma:

Episodi i plotë:

Top Channel