Një prodhim brilant i “Sony Pictures”, seriali “Komandanti” nis sonte, ora 21:00, në ekranin e Top Channel.

“Komandanti” është një histori e frymëzuar nga jeta e Hugo Chávez-it, një njeri me origjinë nga një familje e varfër, i cili, vetëm 44 vjeç dhe kundër të gjitha mosmarrëveshjeve, u bë udhëheqësi më i fuqishëm dhe i diskutueshëm i Amerikës Latine të kohës së tij. Gjatë sundimit të tij, ai kontrolloi sipas dëshirës, rezervat më të mëdha të naftës në planet, sfidoi Botën e Parë dhe arriti të shkundë kontinentin si askush tjetër.

Prodhimi rrëfen historinë e trilluar të një burri dhe një vendi, të frymëzuar nga ngjarje të vërteta, duke përfshirë elementë dhe karaktere të trillimit, ndërsa shokët e tij luftonin, spiunët që donin ta vrisnin, gratë që e shoqëruan në karrierën e tij dhe anëtarët kundërshtim, për të ofruar një llogari të pezullimit dhe veprimit, të politikës dhe romancës.


Seriali fokusohet mbi karrierën dhe aktivitetin politik të ish-presidentit të Venezuelës, i cili nga banorët e varfër të vendit të tij shihej si hero, ndërsa në skenën botërore njihej si lider autoritar.

Cila ishte jeta sekrete e Komandantit, pasioni i tij, si i ngjiti majat dhe deri te përplasjet me SHBA-në, ku e cilësoi George W. Bush-in si “djalli”. Me Andrés Parra-in në rolin e tij, aktori që luajti famëkeqin Pablo Eskobar, “Komandanti” nis fillimisht me transmetimin e dy episodeve, në 21:00-23:00, për të vazhduar më pas me tre, përgjatë orëve 21:00-00:00.

Top Channel