Këtë fillim viti, këngëtarja u shfaq në British Vogue, me ndryshime në pamje dhe shumë tërheqëse.

Revista prestigjioze e përshkruan këngëtaren si një 25-vjeçare që tani  ka jetuar 10 vite, me shumë eksperienca. Nga një fëmijë me prindër që emigruan drejt një vendi të huaj, tek një adoleshente e vendosur për tu bërë me një yll! Një yll, suksesi i të cilës iu konvertua në 6 çmime Grammy dhe hite muzikore brenda një kohë të shkurtër.

Në intervistën për Vogue, e pyetur si ja del që të kapë gjithnjë momentin, Dua përgjigjet “Sapo mbaroj një punë, e kam zakon të them. Ok, çfarë vjen pas kësaj? Po tani çfarë do bëjmë?

FOTO GALERI
1/10

Top Channel