“Unë të vras me heshtje”/ Çfarë nuk i pëlqen Andit te Tea?

05/01/2021 19:02

Në pjesën e tretë të takimit, Andi dhe Tea patën biseda më të thella, për të njohur kështu më shumë njëri-tjetrin.

“Çfarë s’të pëlqen ty te unë?”- e pyeti Tea.

Andi: Se si hutohesh ndonjëherë në studio.

Tea: Nuk të pëlqen si dukem kur përhumbem, apo që përhumbem?

Andi: Të dyja bashkë.

Andi: S’më ka pëlqyer dhe intervista e after party-t te LuanaVjollca.Unë thashë për ty “person i veçantë”, ti the për mua: pjesëtar i “Për’puthen”, kur të pyetën kush është Andi për ty?

Tea: Edhe për mua je shumë i veçantë, por më fal që e thashë ashtu. Kam pak ego, kam shumë ego të fortë. E kam parë dhe që ti ke shumë ego, çfarë do bësh në momentin që do jesh me nerva shumë?

Andi: Unë të vras me heshtje.

FOTO GALERI
2/11

Top Channel