Këtë puntatë të “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollca për herë të parë skena e emisionit u zhvendos në një ambjent përjashta skenës që jemi mësuar të gjithë të shohim.

Të ftuar në këtë “skenë” të re të transformuar në formë shtëpize ishin dhe dy këngëtarët Mateus Frroku dhe Stine.

Një nga lojërat që u vendos të zhvillohet me të gjithë të ftuarit, ishte ajo ku të pranishmit duhet të tregonin nëse kanë bërë veprimin apo jo, me anë të një shotsi që kishin për detyrë ta pinin.

Kur u pyetën nëse ndonjëri nga të ftuarit ka bërë apo jo ndonjëherë seks në autostradë ata ë u përgjigjën me anë të shotsit që e kanë bërë si veprim ishin pikërisht Stine dhe Mateus Frroku.

Ne nuk dimë ende se cila mund të ketë qenë arsyeja specifike se përse kanë kryer marrëdhënie në mes të autostradës, por na ngelet të vlerësojmë sinqeritetin e djemve të ftuar.

Top Channel