Numerologu Jofjel Koço, parashikon në “Shqipëri live” si do të jetë viti 2020.

Sipas tij, viti 2020 ishte përsëritje e numrit 20. “Numri 20 lidhet me ringjalljen. Kur fillon ndërtimi i një bote të re, nis nga themeli, nga vështirësia”. Astrologu thotë se në vitet e ardhshme do të ndërtohet një sistem i ri global.

Viti 2021 është viti i ujorit në zodiak. Por si mund të ndikojë ujori?

Ujori dhe luani janë dy shenjat më revolucionare. Numri 21 do të thotë materializëm instikt dhe mbijetesë. Njerëzimi duhet të mendojë për mbijetesën. Do jetë mbijetesë ekonomike, shtetet do duhet të menaxhojnë me atë buxhet që kanë”.

Por termin “mbijetesë”, astrologu e sheh pozitiv sepse nëse zgjohen këto instikte nxitet motori për të punuar më shumë.

Personat që kanë lindur në datat 9, 18 dhe 27 duhet të kenë pritshmëritë më të mëdha për 2021, pasi ky vit i favorizon ata më shumë se të tjerët, thotë Koço.

Top Channel