Dy prej shteteve që tashmë i kanë thënë lamtumirë i këtij viti, Australia dhe Zelanda e Re hynë në vitin e ri 2021.

Shumë media botërore tashmë po raportojnë se si po festohet në vende të ndryshme të botës. Një prej tyre është edhe gazeta e famshme spanjolle, “El Pais”, e cila ka publikuar disa fotografi të shkrepura anembanë botës.

Një prej tyre është edhe në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë, teksa shihet i ndriçuar viti 2021 dhe pema e Vitit të Ri

 

Top Channel