Përlotet Mevlani në studio/ Mamaja e tij në Përputhen: Sindi nuk shkon me Mevlanin, është gjithë ky djalë!

28/12/2020 18:56

Nëna e Mevlanit, Flutura i është bashkuar sot Përputhen për të dhënë kritikat e saj.

Komentet e saj ishin shumë pikante, ndërsa fjalët e saj përlotën edhe Mevlanin, kur tha se ai gjithë jetën ka punuar në emigracion për të ndihmuar familjen.

“Unë kam ik që i vogël në kurbet, kam shkuar që gjithmonë ti përkushtohem familjes sime. Falenderoj zotin që gjithmonë më ka treguar rrugën e drejtë”, tha Mevlani.

Nëna e Mevlanit: Kur do më bëjë gjyshe se mbeta duke puth fëmijët e lagjes.

Mevlani: Dhe ju nuse hapni sytë tani

Nëna e Mevlanit: Janë shumë të mira të gjitha vajzat, kam respekt. Melisa i përshtatet pak Mevlanit. Ana mi kundërvihet pak djalit.

Ana: Ai më ngacmon vetë i pari

Nëna e Mevlanit: Sindi nuk shkon me Mevlanin dhe nga trupi , ky është gjithë ky djalë. Unë them vetëm që vajza që do marrë Mevlani të jetë e edukuar , Melisa i ka tiparet.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel