Mamaja e Mevlanit në “PërPuthen”, tregon vajzën e preferuar për të birin

28/12/2020 19:02

Kjo puntatë e “PërPuthen” do të jetë ndryshe nga çdo puntatë që kemi parë deri më tani. Në studio do të jenë prindërit e konkurrentëve që do të kometojnë takimet dhe veprimet e fëmijëve të tyre.

E para në studio ishte e ëma e Mevlanit, zonja Flutura, ndërsa pasi ajo u ul para konkurrentëve, Melisa habiti me ‘kërkesën’.

“Meqë jam pretendente për nuse, ta takoj pak”, tha ajo, veprim që shkaktoi jo pak të qeshura në studio.

Ajo tha se është Melisa është ajo që i duket se i përshtatet më shumë djalit të saj, duke treguar kështu edhe vajzën e saj të preferuar.

Nëna e Mevlanit: Janë shumë të mira të gjitha vajzat, kam respekt. Melisa i përshtatet pak Mevlanit. Ana mi kundërvihet pak djalit.

Ana: Ai më ngacmon vetë i pari

Nëna e Mevlanit: Sindi nuk shkon me Mevlanin dhe nga trupi , ky është gjithë ky djalë.Unë them vetëm që vajza që do marrë Mevlani të jetë e edukuar , Melisa i ka tiparet.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel