Festa “të ndaluara”/ Si do ta presim këtë vit të ri në kushtet e pandemisë

27/12/2020 11:47

2020-ta ishte krejt ndryshe nga ajo që prisnim dhe dëshironim. Edhe pse atmosfera e festave me dekorimet ndihet në kryeqytet që tregon se ky vit po largohet për të mirëpritur me padurim vitin e ri, rrugët janë bosh si pasojë e covid 19.

Ekspertët e shëndetit publik thonë se mënyra më e sigurt, më e kujdesshme për festat e këtij viti është të qëndrosh në shtëpi dhe te festojmë larg njëri-tjetrit.

“ Kur bën bakllava në Kanada -ne kishim planifikuar të vinim në shqipëri por situate na mmbylli këtu por traditat I ruajmë”.

“Duhet të mos harrojmë këtë vit të vështirë dhe të jemi falenderues për jetën”.

Të dielën në 20.15 në “Ecxlusive”

Festat e  “ndaluara”

 

Top Channel