​Kanada lëshon licencën për vaksinën Moderna

23/12/2020 16:48

Kanada sot lëshoi një leje për përdorimin e vaksinës të zhvilluar nga kompania Moderna, sipas faqes së internetit të Ministrisë së Shëndetësisë.

Lëshimi i licencës hapi rrugën për shpërndarjen e deri në 168.000 doza deri në fund të këtij viti, raporton Reuters.

Në fillim të këtij muaji, Kanada lëshoi një leje për një vaksinë të zhvilluar nga Pfizer dhe Biontech, dhe autoritetet tashmë kanë filluar kryerjen e imunizimit kundër COVID-19 midis punonjësve shëndetësorë dhe të moshuarve.

Top Channel