Halit Valteri

“Maskat”, është një nga rubrikat e shumta të emisionit “E Diell”, drejtuar nga moderatorja Megi Pojani, ku juria e përbërë nga Olti Curri, Eranda Libohova dhe Zajmina Vajsari duhet të gjejnë personazhin.

Në këtë puntatë mungoi Eranda Libohova të cilën e zëvendësoi moderatorja Megi Pojani.

Personazhi që duhej të gjenin ishte i veshur me kostumin e ‘Babagjyshit’ i mbuluar nga koka tek këmbët.

Olti Curri ishte ai që gjeti emrin e personazhit.

“ Është Valteri”, tha Olti Curri.

Halit Valteri është deputet i Parlamentit në Parlamentin e Shqipërisë.

Top Channel