Disa prej tyre janë krijuar nga njeriu, të tjerë mund t’i gjejmë në natyrë. Por, fakti është që të gjithë këto helme janë shumë të rrezikshëm.

FOTO GALERI
1/10
Cianuri. Është helmi që përdori kroati Slobodan Praljak gjatë gjyqit ndaj tij për krime lufte. Përdorej edhe për zyrtarët nazistë. Simptomat që shkakton janë takikardi dhe paralizë respiratore.

Top Channel