Arabia Saudite regjistron vaksinën Pfizer për import dhe përdorim

10/12/2020 13:33

Zyrtarët shëndetësorë në Arabinë Saudite kanë regjistruar për import dhe përdorim një vaksinë kundër virusit korona të zhvilluar nga kompanitë Pfizer dhe Biontech, njoftoi sot Agjencia Shtetërore Saudite, SPA.

Vaksina është regjistruar nga Administrata Saudite e Ushqimit dhe Barnave, raporton Reuters.

Procedurat e nevojshme për importin dhe përdorimin e vaksinës do të fillojnë, por nuk përcaktohet kur kjo do të ndodhë.

Top Channel