18 gra të famshme, ikona të bukurisë në këto 100 vitet e fundit

10/12/2020 11:19

Përgjatë dekadave, koncepti i së bukur i është nënshtruar një procesi të gjatë ndryshimesh.

Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Twiggy dhe Angelina Jolie janë shndërruar në simbole të stilit dhe së bukurës, secila në kohë të ndryshme.

FOTO GALERI
1/18
2020 — Bella Hadid

Top Channel