Aventurierët/ Stivi dhe Kri shesin misra, incident në ndezjen e zgarës

05/12/2020 00:52

Pas takimit mes Lindit dhe menaxherit të madh, u vendos që në Bumerang Beach Bar të fillohej edhe biznesi i misrave. Lindi caktoi Krinë dhe Stivin për të shitur misrat.

Kri dhe Stivi shkuan për të bërë punën e re të caktuar nga Lindi. Por para se të niste shitja e misrave, pati një incident të vogël në ndezjen e zgarës. Kri i hodhi benzinë zgarës dhe flaka doli edhe jashtë zgarës.

Ndiqni momentin:

Emisioni i plotë:

Top Channel