Gëzimi dhe Alioni javën që kaloi u zunë keq duke shkuar deri në përplasje fizike. Nga përplasja Alioni theu këmbën duke e detyruar të qëndrojë 6 javë me këmbën në allçi.

Alioni është përnduar për këtë që i ka bërë Gëzimit. Në momentin që Gëzimi vjen nga spitali, dhe të gjithë e qëndrojnë më të në dhomën e tij, Alioni kërkon që të flasë vetëm për vetëm me Gëzimin.

“A mund të flas një minutë me Gëzimin”- i kërkoi Alioni shokëve. “Që në momentin e parë që u fut në dhomë, arrita t’ja lexoja atë ndjesinë e fajit”- thotë Gëzimi.

Momenti kur Alioni dhe Gëzimi takohen pas incidentit:

Emisioni i plotë:

Top Channel