FOTOT/ Në Ishujt Markezë, të izoluar nga bota! Brenda tribusë që është 1400 km larg qytetërimit më të afërt

02/12/2020 10:20

Një seri fotografish tregojnë jetën në tribunë më të izoluar të planetit, që ndodhet në mes të Oqeanit Paqësor.

Ishujt Markezë ndodhen 1400 km nga qytetërimi më i afërt, që është Tahiti.

Banorët ruajnë me fanatizëm traditat shekullore të të parëve të tyre, lëvizin me kuaj dhe kanë shumë tatuazhe.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel