Fotot/ Imazhet mahnitëse që natyra punoi shumë për t’i arritur

02/12/2020 15:20
Pjesët e kripës së detit

Natyra dhe njeriu janë artistët më të mirë dhe kur ata punojnë së bashku, rezultati është gjithmonë një kryevepër.

Secila prej fotove të mëposhtme është një kombinim i suksesshëm i momentit të duhur, perspektivës së autorit dhe një këndi goditës, të zgjedhur me kujdes.

Më poshtë duhet të mbani frymën për një koleksion fotografish që tregojnë larminë e plotë e të mahnitshme të jetës së egër në planetin tonë. Secila prej tyre është me të vërtetë një vepër arti më vete.

 

FOTO GALERI
1/18

Top Channel