Edhe një ditë e zezë për Italinë – 541 të vdekur dhe 20.648 raste të reja

29/11/2020 18:08

Italia regjistroi 541 vdekje sot, krahasuar me 686 të shtunën dhe 20.648 pacientë të ri u regjistruan si të prekur me COVID-19, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Të shtunën, 26.323 njerëz u sëmurën, që është gjithashtu një rënie prej pak më pak se 6.000 krahasuar me një ditë më parë, raporton Reuters.

Kujtojmë se Italia është një nga vendet më të prekur nga pandemia Covid19.

Top Channel