Memet kanë një prani të fuqishme në këtë epokë, ku interneti dhe rrjetet sociale trokasin çdo sekondë ndë trurin tonë.

Të rinjtë kalojnë deri në 9 orë në ditë në platformat sociale, ku memet tani janë bërë një formë komunikimi.  Por nuk kemi vetëm ne ndikimin e tyre, nganjëherë memet gjithashtu ndryshojnë jetën e njerëzve që janë në to.

A e dini se Grumpy Cat e bëri pronarin e saj një multi-milioner?

Më poshtë do të shikoni njerëzit më të famshëm të memeve të ditëve të sotme në një pamje krejt tjetër.

FOTO GALERI
2/17

Top Channel