Më pak se një javë mbetet për Mike Tyson, 54, dhe Jones Jr, 51 vjeç, për të parë njëri-tjetrin në ring në Los Angeles (SHBA).

Tyson ka dhënë intervista, paraqitje, në media të ndryshme, të tilla si në Westwood One Sports , në të cilën ai ka shpjeguar edhe një herë disa aspekte të një jete që ai ka dhënë për dokumentarë të ndryshëm, libra, reportazhe dhe filma .Ai kujtoi një nga pjesët më delikate që ka kaluar në jetën e tij.

“Unë gjithmonë kisha frikë të bëja testin për AIDS. Unë isha gati për të luftuar dhe Morrison ishte boksieri i titullit të parë, dhe një mik i imi mjek hyn në dhomën time të zhveshjes dhe më thotë se ai nuk do të luftonte atë natë dhe se nuk mendonte se do të luftonte ndonjëherë “, shpjegoi ‘Iron Mike’ .

Tyson mendoi në atë kohë që mungesa e Morrison ishte për shkak të një dëmtimi, por mjeku tha “jo, Mike, do ta zbulosh”.

Dhe vetë Tyson shtoi pak më vonë. “Ai kishte HIV dhe kjo është arsyeja pse ata e ndërprenë ndeshjen e tyre. Isha në një rrëmujë. Nëse ai e mori atë … Unë e di se ai nuk u fut në më shumë telashe se unë. Mendova se ai kishte vdekur ”.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel