Projekte të reja për Vlorën/ Rama inspekton punën për portin dhe shëtitoren e madhe

14/11/2020 15:27

Kryeministri Edi Rama paraditen e kësaj të shtune ishte në Vlorë nga ku pa, ecurinë e punimeve tek Parku i Shtëpisë së Pavarësisë dhe zgjatja e asaj që njihet si rruga Transballkanike deri tek porti.

Në qytetin e Vlorës do të vazhdojë projekti edhe për zgjatjen e shëtitores së madhe në drejtim të plazhit të vjetër.

Teksa Rruga e Lumit të Vlorës vazhdon të marrë formë përgjatë tërë gjurmës së saj parashikohet të jetë e përfunduar pranverën e ardhshme.

 

Top Channel