Presidenti Ilir Meta i ka bërë thirrje qeverisë që të plotësojë disa kërkesa nisur nga situata e pandemisë.

Meta bën thirrje që të shtohen testimet, si dhe të rritet buxheti për sistemin shëndetësor.

Por ndërkohë Presidenti kërkon që të gjithë të vendosin maskat.

Mesazhi i Presidentit në facebook

Të shtohen testimet.
Të rritet buxheti për sistemin shëndetësor.
Të rimbursohet çdo qytetar që mjekohet në banesë.
Të gjithë të vendosin maskat.
Së bashku kundër COVID-19, për mbrojtjen e shëndetit të çdo qytetari!

Top Channel