Ish-deputeti Kastrioti Islami është shoqëruar në Komisariatin e Policisë Nr.2.

Islami është shoqëruar pasi ka kundërshtuar dhe ofenduar për shkak të detyrës punonjësit e policisë, pasi e kanë  konstatuar pa maskë.

Top Channel