Cakaj interpelancë për shërbimin konsullor të shqiptarëve në Greqi: Janë lehtësuar procedurat për aplikim të mjeteve të identifikimi

13/11/2020 10:31
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj në Greqi

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme,  Gent Cakaj zhvilloi sot një interpelancë me grupin e interesit të përbërë nga përfaqësues të shoqatave, të shtypit dhe mediave shqiptare në Greqi dhe ekspertë të fushës, të interesuar për shërbimin konsullor për komunitetin shqiptar në Greqi.

Cakaj tha se është shtuar informimi për shqiptarët që jetojnë atje, ku theksoi se janë lehtësuar procedurat për aplikim të mjeteve të identifikimit.

 “Janë lehtësuar procedurat për aplikim për mjet identifikimi. Kem shtuar informimin nëpërmjet platformës ambasada ime. Përpjekja jonë pë të digjitalizuar të gjithë shërbimet kosullore është e vazhdueshme”, u shpreh Cakaj.

Top Channel