Kemi lajm të keq nga negociatat? Rama: E kam thënë dhe më herët..

12/11/2020 23:25

Kryeministri Edi Rama mohoi zërat se është shtyrë konferenca e parë ndërqeveritare për negociatat.

“Asnjë lajm i keq, nuk është e konfrimuar që është shtyrë konferenca, e kam thënë që kjo varet nga dinamikat ne shtetet e tjera.

Konferenca është në process, ne kemi nisur nga puna. Hollanda s’është e disponueshme tani, sepse ka zgjedhje”, tha Rama në Open.

Top Channel