Mevlani ishte i përzgjedhuri i Melisës në një takim romantik. Djali u pa tepër i përfshirë në bisedë dhe në sjellen e treguar ndaj vajzës nga Laçi.

Në një moment gjatë biesdës, 32-vjeçari pyeti vajzën se sa i rëndësishëm është seksi për të. Ky detaj, nuk i shpëtoi Anës, e cila i tha djalit se përse e ka kompleks këtë temë, duke aluduar “se ai nuk mund të jetë i mirë në shtrat”. Mevlani siguroi se është komplet e kundërta dhe se ai pyetjen e bëri pasi ka shumë vajza që e kanë të rëndësishme marrëdhënien intime.

Ana: Pse të dogji për seksin ty, nuk je i mirë?

Mevlani: Unë atë që doja me kuptuar ishte sa ka të bëj seksi për ty. Për mua ka të bëjë 200%, kështu që ka goca që t’i japësh pasurinë e botës, po nuk i dhe seks nuk bën.

Top Channel