Ndihet konfuz/ Arjoni kritikon Tean: Më ke zgjedhur për publikun, e ke pranuar vetë…

10/11/2020 19:10

Arjoni tha se është konfuz në lidhje me dy vajzat që ka shprehur një pëlqim, Tean dhe Anën. Djali theksoi se ftohja me Tean ka ndodhur për shkak të kësaj të fundit.

Arjoni tha se Tea e ka zgjedhur atë vetëm për publikun dhe jo se e pëlqen atë. Këtë ai e ka vërtetuar në një takim që ka bërë me Tean, ku e ka pyetur se a e ka zgjedhur atë se ka ndonjë pëlqim apo për publikun, ndërsa vajza sipas tij ka thënë 50 me 50-të.

Arjoni: Ti bën gjërat që bën publiku. Të kam pyetur herën e parë dhe të kam bërë një pyetje, të lutem më thuaj sa je për mua dhe për publikun. S’di ishte përgjigja jote?

Tea: Të kam zgjedhur ty sepse më ke pëlqyer ti, por edhe për publikun.
Arjoni: Të kam pyetur për publikun, më thuaj të vërtetën?
Tea: 50 – 50. Kjo ka qenë pas takimit në grim, ti pas takimit ma ke shpifur.

Arjoni: Unë dua të di ti je për mua apo për publikun, sepse unë nuk jam për publikun. Nëse çdo gjë kisha nisur takimin e parë, nëse unë shikoja që është diçka që mund të rritej, sepse unë i kam bërë pyetjet për të parë se sa mund të përfundonim bashkë. Me këto pyetje kam marrë përgjigje, kishte pengesa për shkak të sjelljes së Teas.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel