Laboratori Intermedica – Garanci në kohë Pandemie!

07/11/2020 09:44

Pyetjet që na mundojnë më shumë këtë periudhë kohe janë:

Si të zbulojmë nëse jemi të infektuar me Covid -19?
Si duhen ndjekur dhe monitoruar pacientët pozitivë ndaj Covid -19, të cilët mjekohen në kushte shtëpie?
Cilat janë ekzaminimet bazë pasi kemi kaluar Covid?
Të gjitha këtyre pyetjeve, por jo vetëm, ua japim përgjigjen në emisionin e sotëm “Hipokrati”. Ajo që vlen të theksohet është se për të parë nëse jeni prekur apo jo nga Covid- 19 duhet të kryeni ekzaminimet përkatëse, të cilat konsiderohen gjithashtu si një nga kushtet kryesore për te kontrolluar se më mirë Pandeminë.
Pavarësisht produkteve të shumta që u ofruan për të konfirmuar diagnozën ndaj Covid-19, sot analizat më të besueshme janë dy: Testi PCR (tamponi) dhe Analizat Serologjike.
Për më tepër na ndiqni sonte, ora 17:30!
Gjithçka në Hipokrati!
Top Channel!

Top Channel